Промени во Општите услови за користење на услуги во електронските сервиси на УНИБанка
Почитувани клиенти,
Би сакале да ве информираме за промени во Општите услови за користење на услуги во електронските сервиси на УНИБанка и Барањето за регистрација за користење на услугите кои се нудат преку електронските сервиси на УНИБанка.
Промените произлегуваат од предстојни измени и усовршувања на апликацијата My Unibank и усогласувања со Законот за платежни услуги и платни системи.
На линковите подолу се поставени документи за остварување на правата на субјектите на личните податоци и документи од информативен карактер поврзани со регулативата за заштита на лични податоци:
Информација во врска со Новиот Закон за платежни услуги и платни системи - Објавено на 31.10.2022
Почитувани,
Во продолжение Ви доставуваме Информација во врска со Новиот Закон за платежни услуги и платни системи кој ќе почне да се применува од 01.01.2023 година.
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash