одбери ја твојата картичка

Дебитни картички

дебитна

Бизнис дебитна картичка

Што треба да знаете за Вашата бизнис дебитна картичка за правни лица од УНИБанка:

 • Бесконтактната картичка;
 • Mеѓународно прифатена;
 • Депонирање 24/7 на готовина на сметка преку банкоматите на УНИБанка;
 • СМС порака со известување за секоја трансакција со картичката;
 • Највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќањата - 3D Secure заштита;
 • Располагање со потребната валута насекаде во светот, располагање со потребните средства 24 часа во денот, 7 дена во неделата;
 • 24-часовна поддршка за корисниците, насекаде во светот.
 

Кредитни картички

кредитна

Бизнис кредитна картичка

 • Подмирување на секојдневни службени трошоци, деловни патувања во земјата и во странство или пак за подигнување готовина
 • Можност за издавање на картички на повеќе вработени
 • Револвинг кредит кој се користи со Mastercard кредитна картичка
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,55% месечна, променлива
 • Можност за безготовинско плаќање во земјата и странство
 • Можност за бесплатно користење на деловните зони на аеродромите во Скопје, Виена, Белград, Истанбул и Софија.
 
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash