Поплаки

Почитувани,

Доколку имате одредена пофалба, поплака или сугестија, пополнете го документот подолу и испратете го на poplaki@unibank.com.mk.
На Вашата поплака ќе биде одговорено во рок најдоцна до 15 работни дена.
Доколку е потребно дополнително време за обработка на поплаката, по изминат рок од 15 работни дена, ќе бидете известени за временската рамка во која истата ќе биде одговорена.

ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash
Scroll to top

Copyright © Уни банка, 2023 година. Сите права се задржани.