VISA Gold

  • Лимит до 4 плати
  • Без жиранти
  • Без членарина за првата година - за приматели на плата во Банката
  • Бескаматен период до 45 дена
  • Каматна стапка – 1,167% месечна, променлива (Дознај Повеќе)
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash