Бизнис Кредитна Картичка

 • Подмирување на секојдневни службени трошоци, деловни патувања во земјата и во странство или пак за подигнување готовина
 • Можност за издавање на картички на повеќе вработени
 • Револвинг кредит кој се користи со Mastercard кредитна картичка
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,55% месечна, променлива
 • Времето кое го поминувате на аеродромот може да биде многу повеќе од чекање.
  Одморете се, освежете се со пијалак, уживајте во удобноста на свој начин. Дознајте за сите придобивки на LoungeKey!
  За да ја искористите удобноста на услугата LoungeKey со вашата Mastercard Business картичка, известете го вработениот на влезот на деловната зона и покажете му ја картичката за да ја потврдите преку ПОС терминал. Ако вашата картичка е одговара на условите за LoungeKey, ќе бидете примени во деловната зона за кратко време.
 • Можност за едноставен пристап за роаминг со инстант поврзување со Mastercard® Global Data Roaming by Flexiroam:
  • Бесплатен роаминг план 3 GB за првите 3 х 5 последователни дена
  • 15% попуст на сите пакети доколку се активираат директно преку Flexiroam
  • Достапно во повеќе од 200 дестинации, преку пристап до над 580 телефонски провајдери
 • Можност за безготовинско плаќање во земјата и странство
 • Можност за бесплатно користење на деловните зони на аеродромите во Скопје, Виена, Белград, Истанбул и Софија.
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • Регистрирајте ја Вашата Mastercard® Business картичка на овој линк и добијте го Вашиот бесплатен роаминг план, бидете онлајн каде и да патувате.
  Апликацијата Mastercard® Global Data Roaming by Flexiroam може да се преземе бесплатно преку Google Play и App Store.
 • Можност за користење на Boingo Global Wi-Fi до 31.12.2023 год. Преку Boingo Wi-Fi корисничкиот профил, корисникот на Mastercard Business има бесплатен пристап до повеќе од 1 милион hotspot локации со што може да се праќаат, споделуваат или пренесуваат податоци со брз Wi-Fi интернет со премиум квалитет.
  Корисникот може да се поврзе преку максимум 4 уреди (вклучувајќи мобилни телефони, таблети и лаптопи) секаде во светот, на аеродроми, во хотели, ресторани, кафетерии и многу други локации. На wifi.boingo.com може да се пронајдат hotspot локациите кои се достапни во близина на корисникот. Регистрирајте се!
  Упатство за користење на Boingo!
 • Можност за бесплатно користење на деловните зони на аеродромите во Скопје, Виена, Белград, Истанбул и Софија. Времето кое го поминувате на аеродромот може да биде многу повеќе од чекање.Одморете се, освежете се со пијалак, уживајте во удобноста на свој начин. Дознајте за сите придобивки на LoungeKey. За да ја искористите удобноста на услугата LoungeKey со вашата Mastercard Gold картичка, известете го вработениот на влезот на деловната зона и покажете му ја картичката за да ја потврдите преку ПОС терминал. Ако вашата картичка е одговара на условите за LoungeKey, ќе бидете примени во деловната зона за кратко време.
 • Можност за користење на Mastercard® Airport Security Fast Track услугата овозможена од Dragon Pass - дигитално решение за проблемот со чекање во ред на аеродромите. Се заменува чекањето во долгите редици на преку 70 аеродроми низ светот со брза лента која е загарантирана.
  Повеќе информации за цените за пристап и деталите за програмата!
  Апликацијата Mastercard® Travel Experiences може да се преземе бесплатно преку Google Play и App Store.
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash