VISA Classic

  • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година. (Дознај Повеќе)
  • Можност за плаќање на рати без камата
  • Можност за користење на бројни привилегии
  • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
  • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот за Visa.
  • Бескаматен период до 40 дена
  • Каматна стапка – 1,167% месечна, променлива (Дознај Повеќе)
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash