Mastercard GOLD

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без членарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Можност за користење на Mastercard® Airport Security Fast Track услугата овозможена од Dragon Pass - дигитално решение за проблемот со чекање во ред на аеродромите. Се заменува чекањето во долгите редици на преку 70 аеродроми низ светот со брза лента која е загарантирана. Повеќе информации за цените за пристап и деталите за програмата на: travelexperiences.mastercard.com Апликацијата Mastercard® Travel Experiences може да се преземе бесплатно преку Google Play и App Store.
 • Каматна стапка – 1,167% месечна, променлива (Дознај Повеќе)
 • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година.
 • Можност за плаќање на рати без камата
 • Можност за користење на бројни привилегии од Mastercard
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 • Можност за бесплатно користење на деловните зони на аеродромите во Скопје, Виена, Белград, Истанбул и Софија. Времето кое го поминувате на аеродромот може да биде многу повеќе од чекање.Одморете се, освежете се со пијалак, уживајте во удобноста на свој начин. Дознајте за сите придобивки на LoungeKey. За да ја искористите удобноста на услугата LoungeKey со вашата Mastercard Gold картичка, известете го вработениот на влезот на деловната зона и покажете му ја картичката за да ја потврдите преку ПОС терминал. Ако вашата картичка е одговара на условите за LoungeKey, ќе бидете примени во деловната зона за кратко време.
 • Можност за едноставен пристап за роаминг со инстант поврзување со Mastercard® Global Data Roaming by Flexiroam: * Бесплатен роаминг план 3 GB за првите 3 х 5 последователни дена * 15% попуст на сите пакети доколку се активираат директно преку Flexiroam * Достапно во повеќе од 200 дестинации, преку пристап до над 580 телефонски провајдери Регистрирајте ја Вашата Mastercard® Gold картичка тука и добијте го Вашиот бесплатен роаминг план, бидете онлајн каде и да патувате. Апликацијата Mastercard® Global Data Roaming by Flexiroam може да се преземе бесплатно преку Google Play и App Store.
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash