Купување на рати без камата


ПЛАЌАЊЕ ДО 48 РАТИ БЕЗ КАМАТА СО КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ ИЗДАДЕНИ ОД УНИБАНКА АД
Купувањето може да биде пријател на Вашиот буџет со кредитните картички на УНИ Банка. Купете сега, платете подоцна. Изберете ги Вашите омилени продукти, купете ги кај нашите трговци брзо и едноставно, на рати без камата. Вкупниот износ на трансакцијата на рати треба да е во рамки на кредитниот лимит што е на располагање.
Предности од услугата:
Трговецот го добива во целост износот од реализираната продажба на рати.
Корисникот на картичката плаќа износ без дополнителен надомест.
Вкупниот износ на средства од извршената трансакција достасува на рати и без камата за износот на недостасаните рати.
Продажните места коишто нудат можност за плаќање на рати без камата Ви се достапни на следниот ЛИНК.
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash