Бизнис Дебитна Картичка

Што треба да знаете за Вашата бизнис дебитна картичка за правни лица од УНИБанка:

  • Бесконтактната картичка која Ви овозможува максимална сигурност и функционалност (побарајте го знакчето и со доближување на картичката, БЕЗ внесување на картичката во банкомат или пос терминал, ја извршувате секоја картична трансакција);
  • Mеѓународно прифатена, која овозможува едноставно и сигурно безготовинско купување на роба и услуги (хотелско сместување, патувања, купување на опрема и сл.) во земјата и во странство, подигнување готовина од банкомати во земјата и во странство и купување на интернет (резервации по хотели, online купување на авионски билети и сл.);
  • Искористети ги сите поволности кои ги нуди бизнис дебитната картичката за правни лица од УНИБанка, преземете документи и аплицирајте online или во најблиската експозитура на УНИБанка. 
  • СМС порака со известување за секоја трансакција со картичката;
  • Највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќањата - 3D Secure заштита;
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash