Картички

На сите свои клиенти – моментални и потенцијални, УНИБанка им нуди голем број на дебитни и кредитни картички од интернационалниот MasterCard и VISA програм.
Бидете секогаш во можност да ја одберете вистинската картичка за Вас која ќе ги задоволи сите Ваши потреби.

Современо, лесно и сигурно – плаќајте насекаде, во земјата и во странство.

Во секој миг, 24 часа во сите 365 дена во годината, преку нашите експозитури и банкомати, имате брз и едноставен пристап до Вашите пари.


Кредитни картички

Плаќајте по идеални услови и изберете од широката палета на картички што Ви ги нуди УНИБанка!
Оптимални кредитни картички со едноставни процедури и флексибилност во плаќањето.


Дебитни картички

Бидете слободни!

Едноставно заборавете на готовината и плаќајте сигурно и безбедно. Бидете секогаш во предност, користете ги Вашите пари на подобар начин! Со една единствена картичка подигате готовина и плаќате насекаде низ светот во соодветната странска валута иако Вие на Вашата сметка сте уплатиле денари.