УНИБанка ја воведe новата функционалност – ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ СО КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ НА УНИБанка, MasterCard или Visa,  без камата и тоа кај трговци со кои банката има склучено договор да ги користат пос терминалите на УНИБанка за таа намена.

Продажно место

Адреса

Дејност

ТЕХНОМАРКЕТ

сите продажни места

трговија со бела техника

COIN CASA

ул. Скупи бб

производи за домаќинство

COIN CASA

ТЦ Сити Галери

производи за домаќинство

ВЕСНА ТУРС Скопје

ул. Анри Барбис бр. 61, Маџари

туристичка агенција

ПУТНИК АЛТА ТУРС Скопје

ул. Димитрие Чуповски бр. 16А/спроти кафе бар Mr. Jack

туристичка агенција

МИКЕНА ЉССС Скопје

бул. Јане Сандански бр. 11, зграда 1/1 приземје/кај Три Бисери, спроти Аурора

трговија со постелнини

ЈК ТРАВЕЛ Битола

ул. Маршал Тито бр. 38, Битола

туристичка агенција

ЈК ТРАВЕЛ Скопје

бул. Партизански одреди бр. 66 локал 2Б/ТЦ Лептокарија зад салон на Т-Мобиле

туристичка агенција

ХЕНДИ

сите продажни места

трговија со мобилни телефони

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ

ул. Иво Лола Рибар бр. 70А/20/Млечен ресторан

туристичка агенција

СИТНИК Охрид

ул. Гоце Делчев бр.  42/во блзиина на Градски пазар

трговија со постелнини

ОПТИКА ЦЕНТАР Охрид

ТЦ Амам Охрид

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Сити Мол

Сити Мол

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Рамстор

ТЦ Рамстор

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Охрид

ул. Св. Климент Охридски бр. 14, Охрид

оптика

НЕТАМ - НЕНА

ул. Маркс и Енгелс бр. 1/Градски ѕид во близина на Соборен Храм

трговија со душеци и постелнини

МУЛТИБРЕНД

Јужен булевар бб, Скопје

продажба и сервис на автогуми и бандажи

ФАБЕР и НАРДИ (PHABER & NARDI)

ул. Народен фронт Б2 локал 8, Капиштец

бела техника

ИТАЛО МАЦЕДОНЕ

ул. Орце Николов бр. 188/локал 2 до МИДА МОТОРС

трговија со кожа

ТОПЕР ТЦ Бисер ТЦ Бисер локал 6 книжарници
ТОПЕР Центар ул. Димитрие Чуповски бр. 1А книжарници
ТОПЕР ГТЦ ГТЦ секција 4 книжарници
ТОПЕР ТЦ Рамстор ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб, ТЦ Рамстор книжарници
ТОПЕР бул. Партизански одреди бр. 37 локал 9 книжарници
КАМИ ФЛОРИНГ - QUICK STEP ул. Ленинова бр. 1, Скопје трговија со ламинати, подни облоги
M.T.A. DOO – MOTOCENTAR Битола ул. Краварски пат бб автомобили, мотори и автогуми
МАРИТО Куманово ул. III Македонска удартна бригада бр. 172, зграда 2 локал7, Куманово трговија со ламинати, подни облоги
РИЧОТИ 2014 Струга ул. Маршал Тито бр. 115, Струга трговија на мало со гуми
ВИНЕР БИХАЧКА Скопје ул. Бихачка бр. 3 ламела 2 локал 15, Скопје осигурителни услуги
ВИНЕР ДИРЕКЦИЈА Скопје ул. Владимир Комаров бр. 11А, Скопје - до ПИОМ осигурителни услуги
ВИНЕР БИТОЛА ул. Борис Кидрич бб, Битола осигурителни услуги
ВИНЕР РАДОВИШ 1 ул. Ацо Караманов бб, Радовиш осигурителни услуги
ВИНЕР РАДОВИШ 3 ул. 22-ри Октомври бр. 59 осигурителни услуги
ТАНИВАЛ ДООЕЛ Куманово ул. 623 бр. 1, Куманово трговија на мало со гуми
ВИНЕР Битола 4 ул. Климент Охридски бр. 66, Битола осигурителни услуги
ВИНЕР-ВИГ Скопје ул. Јордан Мијалков бр. 32 влез 1/10 кат 3, Скопје осигурителни услуги
Симпо - Карпош Бул. Партизански одреди 48а мебел
Симпо - Црниче Шопенова бб мебел
Симпо - Битола Партизанска бр.7 мебел
Симпо - Охрид Север југ бб мебел
Симпо - Велес Индустриска зона бб мебел
Симпо - Кавадарци ЈНА бр.2 мебел
Симпо - Тетово Маршал Тито бр. 106 мебел
Симпо - Струмица Браќа Миладинови бб мебел
Симпо - Прилеп Димо Наредникот бб мебел
Симпо - Куманово 11 Октомври бр.79 мебел
Симпо - Гостивар Мајор Чеде Филиповски бб мебел
ИГУАНА ТУРС Скопје ул. 27 Март бр.14  туристичка агенција
ИГУАНА ТУРС Куманово ул. Локалитет Гарнизон кат 1 лок. 1 туристичка агенција

НЕТАМ ДОО Скопје

ул. Владимир Комаров бр.  Б/10

трговија со душеци

АМЦ Кочани

ул. Маршал Тито бр. 11

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ Прилеп

ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. 15 и 16

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СТРУГА

ул. Пролетерски Бригади бр.40

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ШТИП

ул. Ванчо Прќе бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ГОСТИВАР

ул. Гоце Делчев бб/локал 7

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ГЕВГЕЛИЈА

ул. Маршал Тито бб, ТЕДИКО СУПЕР

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ВЕЛЕС

ул. Благој Ѓорев бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СОРАВИА

ул. Моша Пијаде кат А зграда 2 ТЦ СОРАВИА

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СТРУМИЦА

ул. Младинска бр. 114

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО МЕГАСТОР

ул. Климент Охридски бр. 21

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО БИТОЛА

ул. Ѓуро Ѓаковиќ бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО ОХРИД

ул. Кузман Јосифоски Питу бр. 3

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО ТЕТОВО

ул. Благој Тоска бр. 216/2

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО КУМАНОВО

ул. Иво Лола Рибар бр. 41

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

МЕБЕЛ ВЕНЕЦИЈА Прилеп

ул. Пеше Котески бб

трговија со мебел

АНГЕЛУС ЕНЕРЏИ Кочани

ул. Кеј на револуција бр. 10

трговија со опрема за греење и ладење

ЧАМЕ И ЧАМЕ

ул. Никола Вапцаров бр. 8 локал 1

гифт шоп

БАЈК СТОП

ул. Орце Николов бр. 101 лок. 6

трговија со велосипеди

РИЧЧИ

ул. Браќа Миладиновци бр. 1/1

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бр. 73

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бр. 73

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Св. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Македонски Просветители бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридки бб

бутик

ЕУРОТУРС ЕХР Струга

ул. Маркс Енгелсова бр. 19

туристичка агенција

САВА ТУРС Скопје

Палома Бјанка локал 5

туристичка агенција

БЕГС МАНИА Буњаковец

бул. Партизански одреди бб, ТЦ Буњаковец лок. 8

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА ТЦ Беверли Хилс

ул. Народен фронт бр. 19А, ТЦ Беверли Хилс

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА Кочани

ул. Раде Кончар бб

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА Кочани

ул. Димитар Влахов бб

трговија со чанти и кожна галантерија

НЕТАМ Скопје

ул. 534 бр. 22Б

трговија со душеци

АЛАЏОВИ Струмица

с. Моноспитово

трговија со мебел

ТЕХНО МЕГА

ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. 15

трговија со бела техника

ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ПРВА 1

ул. Александар Македонски бб

технички преглед и регистрација

ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ПРВА 2

ул. Александар Македонски бб

технички преглед и регистрација

ЕВРОИНС ул. Лука Геров бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС Дебар маало ул. Орце Николов бр. 145/локал 3 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Куманово 1 ул. Браќа Рибар бр.13 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Куманово ул. Октомвриска револуција бр. 58 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Аеродром  бул. Јане Сандански бр. 7 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Бутел  ул. 1105 бр. 20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Штип  ул. Христијан Карпош бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД  ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.22 кула 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Неготино ул. 29-ти Ноември бр. 176/32 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Алфа Ауто ул. Александар Македонски бб осигурителни услуги
Агенција 11 Скопје 2  ул. Никола Карев бр.20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Централна агенција бул. Кочо Рацин бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ТЕТОВО 4 ул. Љубо Божиновски Пиш бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАВАДАРЦИ ул.Илинденска бр. 52 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БИТОЛА 2 ул. Крали Марко бр.16 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БОГДАНЦИ ул. Коста Поп Ристов бр. 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СКОПЈЕ 5 ул. Орце Николов бр. 109/1-1А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БЛАЦЕ Граничен премин Блаце осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Карпош ул. Разловечко Востание бр. 26 ламела Б локал 2 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Централна агенција бул. Кочо Рацин бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД РЕСЕН ул. 29-ти Ноември бр.204 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БУТЕЛ ул. 1105 бр.20 Бутел осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ГОСТИВАР 2 ул. Никола Парапунов бр. 70 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КУМАНОВО1 ул. 11-ти Октомври бр.9/1 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КИЧЕВО ул. 11-ти Септември бр.1/4 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ЦЕНТАР 1 ул. Даме Груев бр.14б ДТЦ Палома Бјанка 3-ти кат осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ИДАДИЈА  ул. Орце Николов бр.109/1-1а осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ОХРИД 1 ул. Димитар Влахов бр.9А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Автобуска станица ул. Никола Карев бр.20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД АГЕНЦИЈА 6 ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 22 кула 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СТРУГА ул. Пролетерски Бригади бр.37 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ПРИЛЕП 1 ул. Борис Кидрич бр.1/5 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БИТОЛА 1 ул. Цар Самоил бр. 82А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП 3 ул. Борис Кидрич бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП 2 ул. Ванчо Прќе бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КРИВА ПАЛАНКА ул. Маршал Тито бр. 234 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ГЕВГЕЛИЈА ул. Гевгелиски Партизански Одреди бр.2 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВИНИЦА ул. Партизанска бр. 36 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАРПОШ 4 ул. Никола Парапунов бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВАЛАНДОВО ул. Никола Карев бр. 26 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КИСЕЛА ВОДА ул. Михаил Чаков бр. 4/14 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БЕРОВО ул. Маршал Тито бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД НОВОСЕЛСКИ ПАТ ул. Лука Геров бб, Новоселски пат осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СТРУМИЦА ул. Климент Охридски бр.54 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СВЕТИ НИКОЛЕ ул. Индустриска зона бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД АВТОКОМАНДА ул. 16-та Македонска бригада бр. 6/1-10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВЕЛЕС ул. Благој Ѓорев бр. 97/1/5 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАВАДАРЦИ ул.Илинденска бр. 52 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КОЧАНИ ул. 29-ти Ноември бр. 87 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ПРИЛЕП ул. 11 Октомври бр. 11 ламела Б осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ОХРИД ул. Димитар Влахов бр. 9-А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП ул. Христијан Карпош бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ ул. Васил Аџиларски бб, ТЦ Соравиа V кат осигурителни услуги
АНТАРИАС 17 Скопје ул. Ѓорче Петров бр. Б1-3/1, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 16 Неготино ул. Пекарев бр.1, Неготино трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 15 Илинден ул. 9 бр.161, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 14 Демир Хисар ул. Битолска бр.16, Демир Хисар трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 13 Куманово ул. Маршал Тито бб, Куманово трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 12 Радовиш ул.22-ри Октомври бр.35, Радовиш трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 10 бул. Јане Сандански бр. 71а ТЦ Капитол Мол, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 8 ул. Ленинова бб, ТЦ ГЛОБАЛ локал 49, Струмица трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 7 ул. Добривое Радосављевиќ бр. 6, Битола трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 11 ул. Маршал Тито бр. 86, Виница трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 5 ул. Пролетерски бригади бр. 3, Струга трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 4 ул. Ванчо Прќе бб, Штип трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 3 бул. Партизански одреди бр. 23 локал 6, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 2 бул. Партизански одреди бр. 64 секција 5, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 1 ул. Бојмија 1,2 локал 4, Скопје трговија со мобилни телефони
ЕВРОИНС АГ 50 Гевгелија ул. Борис Кидрич бр. 13 осигурителни услуги
НОВИТЕТ-М Куманово ул. Браќа Рибар бр.22, Куманово топ шоп
ЈАН МАРК Охрид ул. Јане Сандански бр.72, Охрид трговија со метали и стакло
РОЈАЛ САНА ул. Теодосиј Гологанов бр.3-2/23, Скопје тровија со постелнини
РЕ-ЛЕ БРОКЕР ул. Илинденска бб, Крушево трговија со бела техника
МАТЕА СТИЛ Куманово М.В. Донков млин, Куманово трговија со мебел
АВТО АНГЕЛОВ Кавадарци ул. Браќа Џунови бр.17, Кавадарци трговија со авто делови
ПОЛИПРОЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ Штип ул. Маршал Тито бр. 77, Штип трговија со компјутери и компјутерска опрема
АЛИБИ-В, КЕНСОЛ ДВА Куманово ул. Ленинова бр. 2, Куманово бутик
ТИМСИС ФЕШН - бутик КЕНСОЛ Скопје ГТЦ, Скопје бутик
ГУМНО КОМЕРЦ ул. Јане Сандански бб, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
ГУМНО КОМЕРЦ Лескоец, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
ГУМНО КОМЕРЦ бул. Туристичка бб, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
АЛИБИ-В Крива Паланка ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 204, Крива Паланка бутик
КЕГИ ШУС ГТЦ ГТЦ, Скопје трговија со детски обувки
КЕГИ ШУС Сити Мол Сити мол, Скопје трговија со детски обувки
КЕГИ ШУС Беверли Хилс ТЦ Беверли Хилс, Скопје трговија со детски обувки
АТЛАНТИК ТУРС Кавадарци ул. Илинденска бр. 68/1-3, Кавадарци туристичка агенција
АТЛАНТИК ТУРС Скопје ул. Стале Попов бр. 9, Скопје туристичка агенција
ТА БАЛКАН НЕТ Штип ул. Кирил и Методиј бр. 5 туристичка агенција
ТА БАЛКАН НЕТ Прилеп ул. Јоска Јорданоски бр. 3А туристичка агенција
БАЛКАН НЕТ Струга ул. Гоце Делчев бр. 37 туристичка агенција
БАЛКАН НЕТ Скопје ТЦ Лептокарија туристичка агенција
БАЛКАН НЕТ Прилеп ул. Борка Утот бр. 1 туристичка агенција

EВРОПРОФИТ Кочани

ул. Димитар Влахов бр. 38В сутерен, Кочани

трговија со бела техника

АЛТЕР ЕГО Скопје

ул. 29 Ноември бр. 4, Скопје

салон за убавина

АЛТЕР ЕГО Скопје 1

ул. 29 Ноември бр. 4а, Скопје

салон за убавина

СКОЛЕКС Скопје

ул. Благоја СТефковски бр. 8, Скопје

трговија со бела техника

ПЕШОВСКИ ЕКСКЛУЗИВ Крива Паланка

ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 10, Крива Паланка

трговија со обувки

ВЕДИ ФЕШН - ВЕДИ МЕТАЛ Кочани

ул. Тодосија Паунов бр. 79, Кочани

трговија со метална стока

БЕСТ СОЛАР Кратово

ул. Буковец бр. 23, Кратово

трговија со соларни уреди

ДЕРМАБЈУТИ Скопје

ул. Миле Поп Јорданов бр. 68/1

салон за убавина

ББ СОЛАР 2016 Крушево

ул. Шула Мина бр. 37А, Крушево

трговија со уреди за греење и ладење

СТЕМ АКАДЕМИЈА

ул. Ристо Шишков бр. 34а, Скопје

центар за едукација на деца

ДРВОМАК

Новачки пат бб, Битола

трговија со врати и прозори

АМБРЕЛА КОРПОРАЦИЈА Скопје

бул. Кочо Рацин бр. 14 влез 3, Скопје

трговија со електронски цигари

АМБРЕЛА КОРПОРАЦИЈА Скопје

бул. Јане Сандански бр. 71А киоск 1 приземје, ТЦ Капитол мол, Скопје

трговија со електронски цигари

ПРЕВЕНТИВА АГРО Битола

ул. Цветан Димов бр. 2, Битола

земјоделска аптека

АЈ БИ ЕС МАКЕДОНИЈА

ул. 11 Октомври бр. 2-2/5, Скопје

трговија со компјутери и компјутерска опрема

АЦЕ ОФТО ОПТИК Куманово

ул. Маршал Тито бр. 79, Куманово

оптика

АКВА ЛЕЈН ЕКО Скопје

ул. Ѓорѓи Сугаре бр. 14/1-5

продажба на постелнини и душеци

САНЕЛ ДООЕЛ - АНТОНИО

бул. Јане Сандански бр.59

гифт шоп

САНЕЛ ДООЕЛ - БЕТИ БУП

ул. Димо Хаџи Димов бр.67

гифт шоп

САНЕЛ ДООЕЛ - САНТОС ул. Никола Вапцаров бр. 8 гифт шоп
ТОПЕР Скопје ул. Мице Козар бр. 1 локал 3 книжарница
Бутик СУПЕР бул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.40 спроти ТЦ Рамстор бутик

МОТОЦЕНТАР Скопје

ул. Првомајска бр. 4

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР 2

Момин Поток бб, Скопје

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР 4

ул. Ванчо Мицков бр. 4, Скопје

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР Прилеп

ул. Александар Македонски бр. 586

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР Штип

Индустриска зона Македонија бр. 65-8

продажба и сервис на авто гуми

ДИЈА ГРУП Струмица

ТЦ Глобал

бутик

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Битола

Широк сокак 62 (до влезот на Епинал)

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Рамстор Мол

ТЦ Рамстор, Скопје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ РЕМ Центар Тетово

РЕМ Мол

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНЧХОЧ ПЦ МАРКЕТ Охрид

бул. Македонски просветители бр. 13а

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Сити Мол

Сити мол приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ  ВЕРО

Веро центар приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ БИСЕР

ТЦ БИСЕР приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ БУЊАКОВЕЦ

ТЦ Буњаковец приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ ГТЦ

ГТЦ приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ

ул. Мирче Ацев бр.100

трговија со комјутери и компјутерска опрема