Менувачко работење

Курсна листа 24.03.2017

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.6875 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 57.1922 56.28 58.12 56.38 58.02
Британска фунта GBP 1 71.5052 70.02 72.74 70.12 72.64
Швајцарски франк CHF 1 57.6519 55.55 58.98 55.75 58.88
Шведска круна SEK 1 6.4869 6.36 6.58 6.37 6.56
Норвешка круна NOK 1 6.7434 6.62 6.84 6.63 6.82
Јапонски јен JPY 1 0.5168 0.49 0.54 0.49 0.54
Данска круна DKK 1 8.2962 8.16 8.44 8.18 8.42
Канадски долар CAD 1 42.8773 41.22 43.96 41.42 43.86
Австралиски долар AUD 1 43.6509 42.10 44.73 42.20 44.63
Бугарски лев BGN 1 31.5408 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена